HTML

Micimackó naplója

Micimackó vagyok, egy csekélyértelmű medvebocs, aki rácsodálkozik a világra, a természet gyermeke, naív és romlatlan. Mivel a világ dolgairól, amiket látok magam körül és amik történnek velem, elég határozott véleményem van a magam bumfordi, de vélhetően objektív módján - egy plüssállatnak ugyan mi fájhat? -, megpróbálom megfogalmazni gondolataimat a helyzetről és kommentálni az esemémyeket.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Előszó (Preludium)

2009.04.03. 10:32 Mitzimackó

Hadd mutatkozzam be:
Micimackó vagyok, egy csekélyértelmű medvebocs, aki rácsodálkozik a világra, a természet gyermeke, naív és romlatlan.
Mivel a világ dolgairól, amiket látok magam körül és amik történnek velem, elég határozott véleményem van a magam bumfordi, de vélhetően objektív módján - egy plüssállatnak ugyan mi fájhat? -, megpróbálom megfogalmazni gondolataimat a helyzetről és kommentálni az esemémyeket.
Megtehetném ezt máshol is, de a fórumok mindig - na jó, nagyjáből mindig - egy konkrét témához kapcsolódnak (néha a pusztuló katicabogarak kapcsán a rohadt buzikhoz), és ott nem biztos, hogy ki tudom fejteni hirtelenjött agymenéses gondolataimat, holott ha visszatartom, az nem egészséges!
Meg olykor elementáris közlési vágy tör rám, és nem szeretném vele a környezetemet terhelni. Megérdemelnek ők is egy kis nyugalmat, na!
E kis bemutatkozás után pedig jöjjenek majd a gondolat-folyamok!

 

Szólj hozzá!

Címkék: preludium

A bejegyzés trackback címe:

https://mitzimacko.blog.hu/api/trackback/id/tr561043485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása